LRT

Werken met Affirmaties

Wat zijn Affirmaties

Een affirmatie is een positieve gedachte die je bewust kiest en onderdompelt in je bewustzijn om een gewenst resultaat te krijgen. Affirmaties zeggen en opschrijven is een heel spirituele en krachtige daad. Aangezien werken met affirmaties een manier is om jezelf te lief te hebben, zal alles dat in de weg staat omdat nieuwe resultaat in je leven door te werken, tevoorschijn komen en om erkenning vragen. In het begin kan het lijken alsof dat je leven een rare wending geeft, maar als je doorgaat zal de weerstand vanzelf oplossen. Geef niet te snel op.

Denk positieve gedachten over je partner, je vrienden, je werk, regering en de maatschappij.
Vasthouden aan negatieve gedachten over hen versterkt alleen maar hun negatieve kanten.
Hier zijn enkele affirmaties om mee te werken:

Ik heb mezelf lief, daardoor hebben anderen mij lief.
Het gaat mij elke dag in alle opzichten beter en beter.
Ik ben bereid om liefde binnen te laten, en op te houden weerstand te bieden.
Het is veilig mijn aan liefde toe te vertrouwen.
Ik gun mezelf plezier in de aanwezigheid van anderen.Liefde is mijn veiligheid.
Ik ben bereid mezelf in liefde te laten ondersteunen.
Liefde heelt altijd.
Ik kies er nu voor in mijn leven te genieten. Genieten leidt tot steeds meer genieten.

Bevrijd je mind

Bevrijd je mind van beperkende negatieve gedachten.
Voel je verbinding met alles opnieuw.
Activeer je potentieel je individualiteit

WOORDEN DIE WE UIT ONS WOORDENBOEK MOETEN SCHRAPPEN.

Onmogelijk
Kan niet
Probeer
Beperking
Als maar
Maar
Echter
Moeilijk
Hoort
Zou
Twijfel

Het is belangrijk dat je altijd aardig bent tegen jezelf

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *