Uncategorized

Ritueel Geld Aantrekken

Natuurlijke manier om geld aan te trekken

ritueel geld aantrekken 1Een Natuurlijke manier om geld aan te trekken. Probeer het en kijk hoe het je leven zal veranderen.

Veel mensen hebben te maken met financiële problemen in hun leven en zien geen uitweg. Sommigen hebben schulden door zichzelf, maar anderen worstelen met hun geld als gevolg van energieblokkades in hun huizen. Ja, het is waar, als de juiste energiestroom in uw huis op de een of andere manier wordt belemmerd, kan dit financiële problemen tot gevolg hebben. Gelukkig is er een eenvoudige, natuurlijke manier om het op te lossen en kunt u meer geld dan ooit aantrekken. Bekijk je je financiën op de voet, maar heb je aan het einde van de maand nog steeds geen geld? Schaam je niet – we hebben allemaal hetzelfde probleem.

Hoewel het geen geluk koopt, is geld een noodzaak geworden in de moderne samenleving, vooral als we zien hoe andere mensen leven. Het zorgt voor welvaart en veiligheid en we zijn er volledig afhankelijk van geworden. Stress, vermoeidheid en te veel zorgen maken kan ook van invloed zijn op uw financiële situatie, dus het kan tijd zijn om uw houding te veranderen en positief te gaan denken. Dat is slechts de eerste stap – de tweede stap naar financiële welvaart is het gebruik van een ritueel dat u helpt geld aan te trekken.

Geen zwarte magie

Maak je geen zorgen – het is geen zwarte magie; het is een manier om contact te leggen met de hogere machten en om hun hulp te vragen tegen de energie die je huis binnendringt. Dit is wat u moet doen:

Geld aantrekken 2Ingrediënten:
handen vol rijst 2x
glazen flessen 2x
groene kaarsen 2x
zwarte peperkorrels 6x

Voorbereiding:
Het ritueel zou ideaal op dinsdag moeten worden uitgevoerd, maar je kunt het elke andere dag doen, zolang je het voor woensdag middernacht voltooit. Giet water in een pan en kook het, giet het dan over in de glazen flessen en laat het afkoelen. Voeg nu een handvol rijst en 3 peperkorrels toe aan elk van de flessen en leg ze dan op een zichtbare plek in uw keuken en woonkamer.

Geld aantrekken 3Steek voor elke fles een kaars aan en laat deze een uur branden. Doof de vlam dan met een eetlepel en plaats de flessen op een plek in uw drukste ruimtes.

Het ritueel moet worden uitgevoerd zonder gasten in huis, omdat deze het proces kunnen verstoren. Het dient om te communiceren met heilige krachten die de blokkade zullen elimineren en u op de juiste weg naar financiële welvaart zullen brengen.

Om je financiële resultaten verder te verbeteren, bid dan elke avond tot Aartsengel Uriël om je rijkdom te zegenen. Herhaal het proces elke dag en binnenkort worden al uw financiële problemen opgelost.

Bedankt en mogelijk is deze informatie nuttig voor u ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *