Quantum light breath

Deze ADEM MEDITATIE (QLB) is de snelste, schoonste en meest natuurlijke weg om spanning los te laten en je bewustzijn te vergroten. Het is een goede meditatie voor thuis. De Quantum Light Breath-meditatie van Jeru Kababal is een 1 uur durende ademhalingsmeditatie die net als de Sudarshan Kriya een intensieve reiniging van lichaam en geest geeft. De Quantum Light Breath is ontwikkeld door Jeru Kabbal (1930-2000) en gebaseerd op 3000 jaar oude Vipassana meditatie technieken.

Je ademt snel, diep en met aandacht waardoor oude emoties, patronen en overtuigingen loskomen. De effecten van deze ademhalingsoefening lijken sterk op de Sudarshan kriya.

Met deze MEDITATIE kun je jezelf snel bevrijden van oude denkpatronen. Het is een transformatietechniek om oude onverwerkte emoties te integreren. Oude onverwerkte emoties kunnen ziekten en ongewild gedrag veroorzaken. Deze techniek helpt je om deze emoties te verwerken zodat heling kan plaats vinden. Het is jezelf openen voor een extatische ervaring. Je natuurlijke energie en talenten bevrijden.  Je stress, spanningen en zorgen verwijderen.

U kunt deze meditatie downloaden in onze shop.

QLB meditationBreath your way to bliss
Open your soul to the divine. With The Quantum Light Breath you can:

Quickly free yourself of old mind patterns
Open yourself for a direct ecstatic experience
Release your natural energies and talents
Eliminate stress tension and worry