Healing

Magnetiseren en Aurahealing

Magnetiseren en Aurahealing

Magnetiseren

Magnetiseren is werken met Kosmische Universele energie.  Deze energie is overal om ons heen aanwezig. Het kan door iedereen ‘gebruikt’ worden teneinde onszelf of anderen in balans te brengen, zowel op geestelijk als fysiek niveau.

Tijdens het magnetiseren ruimen we blokkades op waardoor oude verwondingen en traumatische ervaringen verdwijnen en het lichaam weer gezond kan worden. Tijdens de sessies wordt de “negatieve” energie in het lichaam verwijderd en wordt “positieve” energie in het lichaam teruggezet.
Er wordt gebruik gemaakt van kleuren, waardoor het balans sneller herstelt en blokkades sneller opgeruimd worden.

Deze methode werkt snel en effectief. De energie is ‘voelbaar’ en geeft degene die het ondergaat een aangenaam ontspannen gevoel. Door deze manier van healing wordt de energietoevoer naar het lichaam hersteld, door middel van het opladen van de chakra’s en de auralagen.

Aurahealing, de healing van het aura

Alles in het leven heeft een Aura. Deze kun je zien of voelen. Bij een aurahealing wordt het energieveld zogezegd schoongemaakt, zowel het aura als de chakra’s. Deze horen goed door te stromen en gevuld te zijn met heldere kleuren. Op sommige plekken kunnen blokkades ontstaan door (onverwerkte) emoties, trauma’s (ook operaties) gedachten of leefpatronen. Deze blokkades kunnen klachten veroorzaken of gaan veroorzaken. Bij een Aurahealing ga ik kijken wat de conditie is in de verschillende auralagen en chakra’s.  De blokkades worden in kaart gebracht en de aura op die bepaalde plaatsen schoongemaakt. Daarna wordt energie toegevoegd waar nodig is.

De Aura en Chakra healing is deel van de Reiki behandeling. Tijdens de healing lig je op een massagetafel. Wat je zal ervaren, is voor iedereen weer anders. Soms een plaatselijk warmtegevoel of juist koude, gevoel dat energie begint te stromen, diepe ontspanning, enz.
Je zult merken dat een Aurahealing je helpt om beter in balans te komen. Daarnaast kun je ook meer gaan voelen, je persoonlijke ontwikkeling raakt in een stroomversnelling.

Wil je weten of je chakra’s en auralagen in balans zijn? Download onze gratis ebook.