Space Clearing


Space Clearing - Chi zuivering van uw woning

Om uw leven goed te laten werken, is het van vitaal belang dat u een goede flow/ stroom van levenskracht energie of chi in uw huis en werkplek hebt. Feng Shui leert vele manieren om deze energiestroom te verbeteren en Space Clearing is een van de meest effectieve.

Het is een eenvoudige maar krachtige ceremonie om vastzittende energieën die zich langzaam opstapelen in een gebouw, en die u een gevoel geven van vastzitten, te verwijderen. De resultaten zijn indrukwekkend en veel mensen kiezen ervoor om het een onderdeel van hun regelmatig onderhoudsprogramma te maken, zodat de ruimte energiek, fysiek schoon en helder blijft.

Alle gebouwen, ongeacht hoe goed ontworpen, profiteren van dit regelmatige onderhoudsprogramma en Feng Shui werkt altijd beter en sneller wanneer het samen met Space Clearing wordt gedaan.

Er zijn drie belangrijke oorzaken van vastzittende energie in een ruimte:

  • Fysieke vuilnis
  • Vorige bewoners energie
  • Rommel

Fysieke vuilnis Hiermee bedoel ik alle soorten rommel, stof, vuil en viezigheid. Low-level energie accumuleert altijd rond vuil, vandaar het oude gezegde, 'netheid is naast Goddelijkheid'. Een goede opruiming is een essentieel onderdeel van Space Clearing.

Vorige bewoners energie Alles wat er gebeurt in een gebouw wordt opgenomen in de muren, vloeren, meubels en voorwerpen in de ruimte. Hiermee worden lagen op dezelfde manier opgebouwd als vuil, ondanks dat we het niet kunnen zien, en het beïnvloedt ons op diepgaande manieren.

Bijvoorbeeld, als u in een huis komt waarin de vorige bewoners gelukkig getrouwd waren, is het waarschijnlijk dat u daar ook een huwelijkse zegeningen zal vinden. Aan de andere kant, als u of de vorige bewoners ongelukkig zijn geweest, gescheiden bent  ziek, failliet bent verklaard, gewichtsverlies of een miljoen andere dingen, blijven deze energieën in het gebouw zitten en veroorzaakt de geschiedenis over het algemeen een herhaling. Deze gebeurtenissen creëren blokkades van een soort die je zeker wilt verwijderen.

Rommel Elke vorm van rommel vormt een belemmering voor de vloeiende flow/ stroom van energie rond een ruimte. Dit op zijn beurt blokkaden en / of verwarring in het leven van de bewoners creëert .

Terwijl het opruimen van vorige bewoners energie in enkele uren gemakkelijk kan worden gerealiseerd door een Space Clearing-ceremonie te doen, kan het schoonmaken van fysiek vuil en rommel voor sommige mensen nog even wat langer duren.