Feng Shui


Evenwicht - Eenvoud - Gezondheid - Vreugde voor het Leven

Duizenden jaren geleden ontdekten de Chinese feng shui-meesters al wat mensen moesten doen om gelukkig, gezond, welvarend en vrij te zijn.

Feng shui kan worden toegepast op vrijwel ieder aspect van onze leef en werkomstandigheden. Het gaat om het verbeteren van de energiekwaliteit van zowel de omgeving als de meer directe leef en werkruimte. Feng shui werkt op grond van de veronderstelling dat als wij leven - ademen, slapen, zitten, eten, werken - te midden van heilzame, krachtige eenrgie, wij onthuld worden door een sterke sfeer van goede vibraties die het groots mogelijke geluk aantrekken.

Er bestaan verschillende scholen van Feng shui:


Aan welk systeem je de voorkeur geeft is heel persoonlijk. Om elk systeem in detail uit te leggen is erg ingewikkeld. Je kunt op het internet heel veel vinden over deze systemen. Kies er een uit die goed voelt voor je en ga daar mee aan de slag.
Feng Shui is de kunst die je in huis- en werkruimten gebruikt als gereedschap om positieve veranderingen in je leven te produceren.

Feng Shui is een multidimensionale en complexe kunst die veel toewijding en studie vereist.

Tot nu toe, om de voordelen van Feng Shui te ontvangen, moest je honderden dollars betalen voor een betrouwbare consultant om een ​​beoordeling van je huis of bedrijf te maken of een les te volgen.

Met deze website bieden we je informatie aan zodat je zelf aan de slag kunt gaan.


Genees UW Huis, genees UW Leven!

Heb je het gevoel vast te zitten in het leven? Heb je het gevoel dat je je rondjes draait en nergens heen gaat? Veel mensen weten dat ze het potentieel hebben om geweldige dingen te doen, maar al te vaak zijn ze niet in staat om hun doelen te bereiken of hun volledige potentieel te realiseren.

Een van de snelste, gemakkelijkste en meest gebruiksvriendelijke manieren om je leven te upgraden, is door je huis te upgraden.

Je ziet dat je huis een symbool is en een fysieke manifestatie van je gedachten, gevoelens en houdingen en als je je huis energetisch opwaardeert, upgrade je automatisch je gedachten, gevoelens en houdingen.

Naarmate je je gedachten, gevoelens en attitudes verbetert, kun je je verleden patronen doorbreken en een hogere kwaliteit van leven beginnen te creëren voor jezelf en je geliefden. Het is een soort van voorjaarsschoonmaak - nadat je je huis grondig hebt schoongemaakt of een kamer hebt opgeknapt - voel je je vaak energiek opgefrist.

Door een hoger niveau van orde en structuur naar je uiterlijke wereld (je huis) te brengen - verbeter je de helderheid en kwaliteit van je innerlijke wereld (je gedachten, gevoelens en attitudes).

Feng Shui is een van de oudste vormen van spirituele genezing op aarde. Je huis heeft niet alleen invloed op hoe je over jezelf en je leven denkt, maar ook op de kwaliteit van je leven..

Terwijl je werkt met de energieën van de Feng Shui voor de negen levensgebieden, hopen we te helpen jezelf te genezen terwijl je ook je huis opwaardeert.

Zelfs het veranderen van de richting waarin je zit, eet en slaapt,  kan je leven dramatisch veranderen.  

Verander je wereld. Het werkt. En, zoals je zult zien, is het gebruik van Feng Shui empowerment!

Als je vragen hebt laat het ons weten we helpen je graag.


__________________________________________________________________________________________________________________________________________________